Turizmus

1.000.000m2 őspark 10.000-nél több nyárfával, hozzávetőlegesen 100 különböző madárfaj, 7 tó, 6040 m2 SPA-világ (ebből 3500 m2 fedett), 7 medence, 700 m2 víztükör, 10 különböző attrakció a Birdland szauna-világban, 2 étterem, 4 bár,  6 teniszpálya, 10.000 m idillikus sétaút, játszóterek felnõtteknek és gyermekeknek, Birdland Golf & Country Club 18-lyukú nemzetközi golfpályája. Ön madárcsicsergésre ébred nálunk, kellemesen, sok program közül válogatva töltheti el napját és tücsökciripelésre vacsorázhat.

Az exkluzív környezet, az apartmanunk kényelme garantálják, hogy a hozzánk érkező vendégek jól érezzék magukat.

Gyógyfürdő:
A híres magyar gyógy- és termálfürdők között kiemelkedő adottságokkal rendelkező gyógyfürdő világhírűvé tette Bük nevét. Nem véletlen tehát, hogy annyira kedvelt célpont a Büki Gyógyfürdő a gyógyulni, pihenni vágyó hazai és külföldi vendégek körében. A Büki Gyógyfürdő Rt. tulajdonában lévő szépen parkosított 13 ha területen 11 fedett, 11 nyitott és 4 félig fedett medence elégíti ki a fürdőzők vágyait.

A gyógyfürdő termálkútjai kitűnő gyógyhatású alkáli-hidrogén karbonátos gyógyvizet adnak, melynek jelentős a kalcium-, magnézium- és fluortartalma. A gyógyító víz akár fürdőkúraként, akár ivókúraként is varázslatos hatással van az emberi szervezetre.

A gyógyfürdő szolgáltatásai mellett számtalan program színesíti a családok nyaralását. A fittness-, sport- és hobbitevékenységek mellett Bük látnivalói, a magyaros konyha és a speciális éttermek, a szabadtéri rendezvények és a zenei estek mind a vendégek szórakozását biztosítják.

Helyi járatok:
Dotto kisvasút, amely körbeviszi a vendégeket Bük és Bükfürdő területén.

A kirándulni vágyók számára a következő programokat ajánljuk: Kőszeg, Kőszeghegyalja
Velem-Bozsok-Cák
Őrség
Szombathely
Sopron, Győr, Pannonhalma
Ausztria: Bécs, Graz

Megközelíthetőség:

Budapest: 240 km
Győr: 100 km
Szombathely: 28 km
Sopron: 47 km

Wien: 115 km
München: 510 km
Zürich: 1000 km
Zágráb: 205 km
Ljubjana: 300 km
Bratislava: 140 km
Prága: 410 km

Közúton - Budapest felől:
M1-es autópálya Győrig, majd a 85-ös főút Csornáig, a 86-os főút Hegyfaluig, majd a 84-es főúton Sajtoskálon át Bükfürdőig.

Budapest és Bükfürdő távolsága 240 Km

Szombathely felől:
A település Csepregen vagy Acsádon át közelíthető meg.

Szombathely és Bükfürdő távolsága 28 Km

Ausztria felől:
A hegyeshalmi, soproni, kópházai, kőszegi, búcsúi, határátkelőkön át közelíthető meg Bükfürdő.

Wien A2-es autópálya Graz irányába, Eisenstadt-i leágazásnál A3-as autópálya - Klingebach (Sopron) v. Deutschkreuz (Kópháza) határátkelőhelyek (85) - Nagycenk (84) - Sajtoskálnál jobbra, s innen kb 10 km Bükfürdő.

Graz (A2) - Kirschlag - Rattersdorf - Kőszeg határátkelőhely - Csepreg - Bük

Graz (A2) - Oberwart - Schachendorf - Bucsu határátkelőhely (89) - Szombathely - Csepreg v. Acsád - Bük